Ενημερώσεις

Ήδη μια νέα συνεργασία έχει υπογραφεί, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες μετά την έκδοση του βιβλίου '24 στιγμές ακραίου πάθους' το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Οι επιμέλειες του έργου ''24 στιγμές ακραίου πάθους'' αναμένεται να ολοκληρωθούν στους τρεις πρώτους μήνες του νέου έτους (2017).

Το νέο site το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τα οπισθόφυλλα των επόμενων βιβλίων έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία. Εμείς θα κρατήσουμε την κανονικά την επαφή μας στο παρόν blog. Για όσους φίλους θελήσουν να το επισκεφθούν μπορούν να το κάνουν επιλέγοντας  www.politisg.weebly.com

Στο κάτω αριστερό μέρος της αρχικής σελίδας υπάρχουν επιλεγμένα άρθρα που αξίζει να διαβάσετε.

Ήδη ξεκίνησαν (7-Ιουλίου-2016) οι επιμέλειες για το έργο ''24 στιγμές ακραίου πάθους''. Το προς μέχρι τώρα έκδοση ''Η κρυφή γοητεία της μαντάμ Σαρλουά'' προς το παρόν αναβάλλεται. 

Ήδη έχει δημιουργηθεί μία  σελίδα με τίτλο ''Η Άποψή σας''. Σκοπός της η γνώμη σας για το Blog kai η εστίαση του στα θέματα όπου εσείς επιθυμείτε. 

Για όσους επιθυμούν μια πιο άμεση επικοινωνία, μπορούν να επιλέξουν τη νέα μου διεύθυνση στο facebook από την σελίδα ''επικοινωνία''.

Έχετε τη δυνατότητα να  επιλέγετε μεταξύ πολιτικών, ερωτικών, φιλοσοφικών ή άλλων λογοτεχνικών άρθρων με την πληκτρολόγηση του θέματος που σας ενδιαφέρει στη περιοχή αναζήτηση του παρόντος ιστολογίου.


Ήδη από το Ιούνιο το βιβλίο μου '' Ήφαες Αδελαή; '' κυκλοφορεί.